Mobilväska till G4c / G4 Mini som erbjuder ett maximalt skydd.Med hjälp av ett magnetlås öppnas och stängs fodralet.Olika fack skapar plats för både sedlar och flera kreditkort.En kombination av plånbok och fodral för mobilen.Ett sätt att ha allt samlat på ett ställe i ett praktiskt paket när man ofta är på språng.
  Logga In  |   Skapa konto  |   Kundkorg: 0
valutor:
 

iPhone 6 TPU Gelé Skal Grå - 15787680

  • Artikelnr: 15787680
  • 764 antal i lager

237.57kr  97.61kr
Spara: 59% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.75   reviews [295]

Produktnummer: 15787680

Snyggt TPU Gelé skal specifikt tillverkat för din iPhone 6. Med en perfekt känsla för detaljer och funktionalitet är detta oftast en nödvändig komponent till din telefon då det dels är snyggt men också ger telefonen ett unikt utseende där du själv kan sätta din personliga prägel på din iPhone 6. Eftersom skalet är specifikt tillverkat för iPhone 6 så kommer du åt alla knappar och funktioner utan att behöva ta ur telefonen ur skalet.

Förutom att ge din telefon ett lyster är detta skal din bästa vän om olyckan skulle vara framme och du tappar telefonen då telefonen ligger säkert i skalet. Att ha ett bra skal till sin telefon är många gånger skillnaden mellan att ha en telefon med en sprucken display eller en fullt funktionsduglig telefon. På det sättet är detta skal en väldigt billig försäkring. Att laga en sprucken display kostar ofta tusentals kronor men oftast räcker det med ett bra skal eller fodral.

Snyggt skal speciellt framtaget för iPhone 6

Tillverkat i TPU (Böjbar hårdplast)

Sitter riktigt bra på telefonen

Absorberar ett fall bra

Alla funktioner och knappar finns tillgängliga med skalet på

Väldigt mjukt material

iPhone 6 TPU Gelé Skal Grå - 15787680


button-top.png